Vælg en side

Gentleman klip for rigtige mænd - Vi klipper også dameklip samt børneklip

Om os

Et unikt sted for alle mænd der kan lide at se godt ud er det rette sted The Old Barber Lounge, hvor vi tilbyder vores kunder en kop kaffe samt drinks imens kunderne slapper af og venter til det bliver deres tur samt med en atmosfære der tager dem tilbage til de gode gamle 50’er. Vi

klipper børn i vores smarte Mercedes 300S frisørstol hvor børnene vil kunne lide det.

Vi klipper også damer hvor i vores damefrisør afdeling ligger vægt på kvalitet, kreativitet og professionalisme. Vores opgave er at inkredse, få overblik og respektere kundernes behov for hvordan deres look skal se ud.

Amudi Agha

Ejer
Mit navn er Amudi Agha, og jeg er fra 1984. Jeg startede med at være frisør i år 2000, hvor jeg har taget min uddannelse i Dubai, men nu har jeg åbnet min helt egen frisørsalon i Danmark.
Barneklip

Gentlemen, Ladies – store og små

Hos The Old Barber Lounge i Odense kan du blive klippet, få trimmet skægget og nyde en sodavand, en kop kaffe eller en øl.

De store sidder i vores vintage frisør stole med benene oppe og udsigt over Odenses byliv.

De små sidder i vores Mercedes 300S som set på billedet.

Oplev forkælelse i dag

Kontakt os i dag for at booke en tid. Ring til butikken på  42378831 Du kan også sende en besked via knappen til vores Facebook. Du kan også kigge forbi vores butik på Vestergade 88 i Odense

The Old Barber Lounge

Naviger til butikken her

Åbningstider:
Man – Ons: 09:30 – 18:00
Tors – Fre: 09:30 – 20:00
Lør: 09:30 – 17:00
Søn: LUKKET

Telefon: 91 44 39 41